Hoe werkt een filter?

Laatste update 2 jaar geleden

Het filter bepaalt de data die getoond wordt in je dashboard. Het filter dat voor jou actief is zie je bovenin je dashboard.

Leeg filter is alles tonen. Geen filters aangezet? Dan toont het dashboard alle data die beschikbaar is binnen de ingestelde datum.

Pas een filter toe. Kies een van de populaire filters zoals Type, Zoekopdrachten, Labels of sentiment. Klik op toepassen als je filter klaar is, of klik op het grijze gebied als je wil annuleren.

Geavanceerde filteropties. Onder “meer opties” zie je waarop je nog meer kan filteren. Bijv. bronnen, favorieten of auteurs

Filteren vanuit een widget. Zie je een piek in je trendgrafiek, of wil je weten waarom er zoveel aandacht is in printmedia? Klik het desbetreffende punt aan in je widget, en je dashboard filtert op dit onderdeel. Zo zoom je direct in op je data.

Terug naar het vorige filter.. Wil je terug naar je vorige filter? Uiteraard kan dat! Ga naar “Vorige” in je browser om het vorige filter te tonen.