Hoe weet ik op welke bronnen er wordt gemonitord bij Media Info Groep?

Bas Nelen

Laatste update 2 jaar geleden

Bij beheer > bronnen heb je de mogelijkheid om te checken of de bron die jij graag zou willen monitoren, ook gemonitord wordt door Media Info Groep. Voer in de zoekbalk de naam van een publicatie, of een deel hiervan. Wanneer je op enter klikt, verschijnen de matchende titels.

In dit overzicht is ook te zien welke oplage- en bereikcijfers we bij deze bron hebben.

Zit jouw publicatie er niet tussen? Doe dan een suggestie via de chat en wij kijken of we er in de toekomst wel op kunnen monitoren.