2

Welke instellingen heeft de media·web app?

Bas Nelen

Laatste update 25 dagen geleden

Onder de functie 'Beheer' vind je de instellingen van de app. Dit zijn:

• Keuze van welke nieuwsbrieven je notificaties wilt ontvangen;
  • Beheer van categorieën over de verschillende nieuwsbrieven (welke wel en niet zichtbaar);
  • Zichtbare periode;
  • Mogelijkheid om oude onzichtbare berichten te verwijderen (dit zijn de berichten die uitgefilterd zijn op basis van de zichtbare periode. Je verwijdert ze alleen uit de app).