2

Hoe werkt de media·web app?

Bas Nelen

Laatste update 25 dagen geleden

Als je de app hebt gedownload via de Playstore of de Appstore dan kun je deze openen. De app vraagt direct of er meldingen gestuurd kunnen worden. Maak je keuze:

Hierna kun je jouw, bij ons bekende, e-mailadres opgeven om een verificatiecode te ontvangen. Nadat je dit hebt gedaan en de verificatiecode hebt ingevuld ben je ingelogd.

In het hoofdscherm zie je alle berichten die voor je klaar zijn gezet. Je kan hier op filteren door een rubriek te kiezen of een nieuwsbrief aan te passen. De artikelen zijn vervolgens te lezen door deze aan te tikken. De volledige PDF (bij print) vind je vervolgens in de rechterbovenhoek.