Welke filtermogelijkheden heb ik verder in de analysetool?

Bas Nelen

Laatste update één jaar geleden

Wanneer je een zoekopdracht in de analysetool hebt ingevoerd, kun je op bepaalde parameters verder filteren. Deze vind je in de rechterbovenhoek en zijn:

• Mediumtype: kies hiervoor tussen print- en webartikelen (standaard staan ze allebei aan);
  • Bronnen: kies hiervoor uit specifieke bronnen (bijvoorbeeld Het Parool), het is mogelijk er meerdere te selecteren. Wanneer je iets geselecteerd hebt verschijnt er een groen gearceerd nummer met het aantal geselecteerde bronnen. Opnieuw beginnen? Kies dan het kruisje achter Bronnen;
  • Periode: Middels de laatste optie kun je de zoekperiode afstellen. Wil je de laatste 90 dagen of misschien een kortere of langere periode? Je stelt het allemaal eenvoudig in.