Hoe werkt de zoekopdrachtentool?

Hoe maak ik zoekopdrachten aan?

Bas Nelen

Laatste update één jaar geleden

Ga naar de analysetool om zoekopdrachten buiten je eigen zoektermen te vergelijken;

Klik op de knop 'Voer zoekopdracht in';

Nu kun je de zoekterm invoeren;

Desgewenst kun je met de knop Uitgebreid zoeken de zoekopdracht concreter maken. Let op: als je deze gebruikt hoef je in het eerste veld niets in te vullen (zie voorbeeld);

Kies vervolgens voor Zoeken en de eerste zoekopdracht wordt aangemaakt;

Herhaal bovengenoemde stappen (maximaal twee keer), zodat je de zoektermen met elkaar kan vergelijken;

Tevreden? Aan de bovenkant zie je Naamloze analyse staan, vul hier desgewenst een naam in en klik op Opslaan;

De opgeslagen analyses vind je rechtsboven in het scherm.