In welke grafieken kan ik sentiment bekijken?

Laatste update 2 jaar geleden

Sentiment kan in alle widgets worden bekeken. Er zijn verschillende manieren om het sentiment in grafieken te tonen.

Trendwidget: Klik op de instellingenknop bij een trendwidget en kies onder "uitsplitsen op" voor "sentiment". Je trendgrafiek toont dan de lijnen positief, neutraal, en negatief sentiment.

Staafdiagrammen (Mediumtype, Categorie, Bronnen, Auteurs, Zoekopdrachten, Labels): Ook hier kan je kiezen voor uitsplitsen op sentiment. Vervolgens wordt er een stapeldiagram getoond met de verschillende sentimenten.