Hoe wijzig ik een widget?

Laatste update 2 jaar geleden

Een widget wijzigen doe je door rechtsboven op (toon icoontje van drie puntjes) te klikken.

Bepaal welke waardes een widget moet tonen en wat voor soort weergave je wil zien (cirkeldiagram, ranglijst, lijndiagram, etc.). Dit kan per widget verschillen. De grootte van de widget pas je rechtsonder aan.

De positie van je widget bepaal je door met je muis op de kop van de widget te gaan staan, en de widget te verslepen wanneer je de draghandle ziet.