Hoe zorg ik ervoor dat mijn rubrieken automatisch gevuld worden?

Bas Nelen

Laatste update 2 jaar geleden

Per rubriek heb je de mogelijkheid om een filter in te stellen dat ervoor zorgt dat er automatisch artikelen voor je rubriek worden geselecteerd.

1. Klik bij een rubriek op “Stel filter in”;

2. Bepaal aan de hand van welk filter de selectie voor de desbetreffende rubriek moet worden gemaakt. Indien je alle nieuwe artikelen wilt toevoegen aan een rubriek, laat je filter leeg en klik je direct op opslaan;

3. Wanneer de knop achter de rubriek groen is met de tekst “Bewerk filter”, betekent het dat je filter juist is ingesteld en artikelen automatisch worden ingeladen voor de rubriek;

4. Let op! Alleen artikelen die nieuw binnenkomen in Mediaweb na het instellen van je filter zullen worden toegevoegd aan je rubriek. Wanneer je artikelen wilt meesturen met de nieuwsbrief die al in Mediaweb staan, kan je deze artikelen handmatig toevoegen vanuit de berichtenwidget in een van je dashboards.