Hoe voeg ik abonnees toe?

Laatste update 2 jaar geleden

Optie 1: Vanuit abonnees

1. Ga naar Nieuwsbrief > Abonnees;

2. Klik op “Nieuwe Abonnees”;

3. Voer de e-mailadressen in het tekstveld in. Ook is het mogelijk om een lijst met e-mailadressen vanuit een excel of svg te kopieëren naar dit tekstveld;

4. Klik op maak abonnees aan;

5. Je krijgt alle e-mailadressen te zien. Geef aan van welke nieuwsbrief/nieuwsbrieven de nieuwe abonnees lid mogen worden en voeg eventueel de namen van de abonnees toe. Voordat je opslaat moet er wel bevestigd worden dat de abonnees toestemming hebben gegeven om abonnee te worden.

Optie 2: Vanuit het instellen van een nieuwsbrief

Wanneer je een nieuwe nieuwsbrief aanmaakt, of van een bestaande nieuwsbrief de instellingen wijzigt kan je abonnees toekennen aan deze nieuwsbrief. Onder “Abonnees”

Kies een van de bestaande abonnees of voeg een nieuwe abonnee toe.

Let op! In dit scherm kan je 1 nieuwe abonnee tegelijkertijd toevoegen. Je voegt deze abonnee alleen toe aan de nieuwsbrief waar je op dat moment mee bezig bent.