Hoe zie ik welke wijzigingen er op een artikel zijn gedaan?

Laatste update 2 jaar geleden

Ieder artikel in media·web heeft een log. Deze log is bij het openen van een artikel aan de linkerkant terug te vinden onder de meta-data. In deze log zie je precies wie, wanneer welke wijziging heeft doorgevoerd.

Naast de log zie je bij het sentiment en de PR-waarde ook een dikgedrukte waarde wanneer deze handmatig is aangepast. Daarnaast wordt er een “ongedaan maken” knop getoond, die de waarde terugzet naar de automatisch gegenereerde waarde.