Hoe vergelijk ik verschillende periodes met elkaar?

Bas Nelen

Laatste update één jaar geleden

Je kan in 'Mijn media' of in je dashboards verschillende periodes met elkaar vergelijken. Bijvoorbeeld januari 2022 met januari 2021. Dit doe je als volgt:

• Maak een filter aan in Mijn media of kies een dashboard;
  • Ga vervolgens naar de periodefilter aan de rechterkant van je scherm en klik op 'Afgelopen 30 dagen';
  • Kies nu de periode die je als basis wilt gebruiken. Dit kan via het klikken op de juiste data of door onderaan een vooraangemaakte periode te kiezen. In dit voorbeeld vergelijken we vandaag met de datum van vandaag een jaar terug;
  • Vink vervolgens het vinkje aan bij Vergelijk met en kies een van de opties;
  • Klik vervolgens op OK en je vergelijking is klaar.