Hoe vergelijk ik periodes in mijn dashboard?

Laatste update 2 jaar geleden

Vanuit de trendwidget kan je in je verschillende dashboard periodes vergelijken door de interval van je trendwidget in te stellen.

1. Stel je dashboard in met een datumfilter een periode in die de periodes bevat die je met elkaar wil vergelijken. (Bijv. 2020 vergelijken met 2021. Stel je filter in vanaf 1 januari 2020 t.m. 31 december 2021)

2. Kies onder de instellingenknop bij je trendwidget onder interval wat je met elkaar wil vergelijken (dagen, weken, kwartalen, maanden, jaren). De grafiek wordt op basis van de door jou gekozen interval geplot.

3. Wil je de mediumtypes, sentiment, bronnen, zoekopdrachten, labels, categorieën of  auteurs vergelijken. Kies dan onder de instelknop voor "Uitsplitsen op".