Hoe stel ik een notificatie per dag én per week en/of maand in?

Bas Nelen

Laatste update 2 jaar geleden

Wil je naast een dagelijkse notificatie (met het overzicht van afgelopen dag) ook een wekelijkse notificatie (met het weekoverzicht) ontvangen? Dan kun je dat instellen via de volgende wijze:

• Ga naar notificaties in het linkermenu;
  • Stel een dagelijkse notificatie in, bijvoorbeeld met de volgende parameters: Periodiek; Dagelijks; 9H. Zie voorbeeld:

• Kies vervolgens voor Opslaan;
  • Kies daarna weer voor Nieuwe notificatie;
  • Klik op Stel Filter In en direct daarna op Opslaan;
  • Het systeem ziet dit als een hele aparte notificatie;
  • Stel nu de notificatie in op Periodiek, dan wekelijks of maandelijks en kies de gewenste parameters (bijvoorbeeld iedere maandag om 9H);
  • Kies weer voor Opslaan en je bent klaar.