Hoe stel ik een notificatie in?

Laatste update 2 jaar geleden

1. Ga naar notificaties;

2. Klik op nieuwe notificatie;

3. Filter. Geef aan of je alleen notificaties wil ontvangen bij specifieke berichtgeving. Stel je geen filter in? Dan krijg je een notificatie van alle nieuwe berichten die nieuw binnenkomen;

4. Afbeeldingen tonen. Indien je dit uitzet, worden er in de notificatiemail geen afbeeldingen getoond van de artikelen;

5. Periodiek of Instant. Wil je gegroepeerd op gezette tijden notificaties ontvangen? Kies dan voor een periodieke notificatie. Indien je direct op de hoogte wil zijn wanneer een nieuw bericht in je overzicht verschijnt, kies je voor instant;

6. Opslaan van de notificatie. Je notificatie is nu te zien in je overzicht en zal vanaf dit moment verstuurd worden naar jouw e-mailadres. Let op! Je stelt de notificatie alleen voor jezelf in.