Hoe maak ik een Excel-export van mijn media-items?

Laatste update 2 jaar geleden

• Ga naar de berichtenwidget in je dashboard of in Mijn Media;
  • Selecteer de gewenste artikelen los of selecteer de checkbox links van Alle Items;
  • Kies voor de optie Export (als deze niet zichtbaar is, dan vind je 'm met het pijltje naast Alle Items);
  • Kies vervolgens voor Excel;
  • Er verschijnt een nieuw scherm. Selecteer hier alle data die in de Excel moet verschijnen;
  • Kies onderin wat er met de doorplaatsingen dient te gebeuren;
  • Kies, als je klaar bent, voor Excelbestand Opstellen;
  • Rechtsbovenin verschijnt een aftelklok. Het bestand wordt gedownload zodra deze op 100% staat.