Hoe deel ik een dashboard?

Laatste update 2 jaar geleden

Wil je een zelfgemaakt dashboard delen met iemand die verder geen gebruiker is van media·web, dan kan dat. De gebruiker met wie je het deelt kan dan de het volledige dashboard inzien met het door jou ingestelde filter. In verband met de auteursrechten kan de ontvanger alleen de eerste 150 tekens van artikelen zien en de artikelen dus niet openen.

Hoe deel je een dashboard?

1. Klik op de delen knop rechtsboven in het scherm van je dashboard

2. Voeg het e-mailadres toe van de persoon met wie je het dashboard wil delen

3. Een e-mail met een uitnodiging wordt verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Hierin zit een link naar het dashboard. Indien er voor het eerst een dashboard wordt gedeeld met deze persoon, wordt er eerst gevraagd een wachtwoord op te geven waarmee deze persoon de volgende keer kan inloggen in (dit beperkte gedeelte van) media·web om de gedeelde dashboards te bekijken.