Wat is narrowcasting?

En hoe stel je een narrowcasting scherm in

Laatste update 2 jaar geleden

Met narrowcasting heb je de mogelijkheid om een real-time dashboard te tonen op fullscreen, bijvoorbeeld op een scherm ergens binnen je afdeling, een boardroom of presentatieruimte. De weergave van narrowcasting is zodanig afgesteld dat er geen navigatieknoppen worden getoond en de data continu live wordt bijgewerkt. Je vindt de narrowcastingoptie eveneens onder de knop ‘Delen’ rechtsboven in je scherm.

Als je in de narrowcasting-modus zit, is er meer ruimte op je scherm. Hierdoor zal je wellicht wat aanpassingen willen doen aan je indeling. Zo heb je nog de mogelijkheid omde grootte van je widgets aan te passen of om je widgets te verplaatsen. Zorg ervoor dat alle widgets die je wilt tonen in je scherm passen.

Vervolgens is je scherm klaar voor narrowcasting. De berichtenwidget zal automatisch door de berichten scrollen en de data zal real-time worden bijgewerkt.