Hoe zorg ik er voor dat labels automatisch worden toegekend aan media-items?

Bas Nelen

Laatste update 2 jaar geleden

Labels kunnen automatisch worden toegekend door middel van een zoekterm in de tekst van een artikel. Dit doe je door een label automator aan te maken.


1. Ga naar Beheer en kies vervolgens voor Labels. Klik op “Voeg automator toe”

2. Kies een label dat je automatisch wil toekennen of maak een nieuw label aan.

3. Voer een zoekterm in. De label automator zoekt bij jouw media-items in de tekst of de termen die je hebt opgegeven worden genoemd.

4. Specificeer op zoekopdracht. Wil je alleen labels toekennen bij artikelen van een specifieke zoekopdracht. Klik dan op Zoekopdracht en bepaal bij welke zoekopdracht er een label moet worden toegekend.Tip! Wanneer je geen zoekterm invoert bij de automator, maar wel filtert op een zoekopdracht, dan krijgen alle media-items die zijn geselecteerd vanuit die zoekopdracht automatisch het door jou gekozen label. 


5. Hulp nodig met het samenstellen van een zoekterm? Gebruik de hulptool. Met de hulptool kan je complexere zoektermen samenstellen.


6. Opslaan. Zodra je de automator opslaat, gaat het systeem direct aan de slag met de labels toekennen aan de media-items die al voor jou beschikbaar zijn. Wanneer er nieuwe media-items op je dashboard verschijnen zullen deze, indien ze voldoen aan de zoekterm van de automator, direct voorzien worden van een label.

Was dit artikel behulpzaam?

0 van 0 vonden dit artikel leuk

Nog steeds hulp nodig? Stuur ons een bericht