Hoe voeg ik een nieuwe media·web gebruiker toe?

Laatste update 2 jaar geleden

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen moet je de rol van Beheerder hebben. Dit zie je wanneer je op Account klikt.

Indien je Beheerder bent klik je op:

1. Beheer > Gebruikers > “Nieuwe gebruiker +” rechtsboven in het scherm;

2. Geef de naam en het e-mailadres op van de gebruiker;

3. Bepaal tot welke accounts deze gebruiker toegang krijgt;

4. Bepaal of de nieuwe gebruiker de rol van Beheerder en/of Facturatie toegewezen krijgt;

5. Klik op Opslaan. De gebruiker ontvang nu een e-mail met een link waarmee hij/zij een wachtwoord kan aanmaken en toegang krijgt tot media·web.